COVID-19

Maatregelen rondom COVID-19

De 1,5 meter samenleving, een begrip waar tot voor kort nog nooit iemand van had gehoord, maar nu is het onderdeel van ons dagelijkse leven. Uiteraard stellen wij hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen hebben we diverse maatregelen genomen en volgen we daarin de richtlijnen en protocollen. Daarnaast zullen we uiteraard onze uiterste best doen om u nog steeds die relaxte lunch of onbezorgde culinaire avond uit te laten beleven.

Hier en daar hebben we daarvoor wel uw hulp en medewerking nodig:   

- Maak vooraf uw reservering en vermeld daarbij uw eventuele dieetwensen en/of allergieën.
- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
- Gelieve te wachten bij de entree tot een van onze medewerkers u uw tafel wijst.
- Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
- Om voldoende afstand te behouden serveren wij uit met gepaste afstand, waarna u zelf uw bord e.d. kunt pakken.
- Maximaal 2 gasten per tafel, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding.
- Was na het toiletbezoek grondig uw handen.
- Betaal bij voorkeur met pin of contactloos.
- Op last van de overheid mogen we u weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
- Blijf dus thuis als u verkouden bent of griepklachten heeft, vergeet u dan niet tijdig de reservering te annuleren?!
- Volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers op.
- Wanneer u zich niet houdt aan de 1,5 meter regels van ons horecabedrijf en/of de geldende 1,5 meter regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die ons horecabedrijf leidt door uw handelen in strijd met die regels kan op u worden verhaald.


Heeft u hierover nog vragen of wenst u meer informatie, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 076-5151340