Warme gerechten

Shortrib & Paddenstoel

“low & slow” gegaarde shortrib van Aberdeen Angus rund │ Parmezaanse kaas │ kervelwortel │ truffel │ paddenstoel │ Madeira-jus 
32,50

Zeetong & Mossel

gebakken zeetongfilet │ gekookte mossels │ cashewnoot │ tom ka kai │ dashi | Oosterse groenten │ beurre blanc met mossels
36,50

Roodbaars & Spitskool

gebakken roodbaarsfilet │ spitskool │ koolrabi │ fregola │ vinaigrette van appel en cacao │ beurre blanc  
30,50
 
 
 
 
 
 
 

LUNCHMENU

2-gangen menu; inclusief koffie of thee Zuyd 30,50
3-gangen menu; met tussengerecht of dessert 43,50/39

Wij serveren onze menu’s alleen wanneer alle tafelgenoten hier aan deelnemen.

Gaat uw voorkeur uit naar kaas i.p.v. dessert? Dan berekenen wij een supplement van € 4,50 p.p. 

Voor gezelschappen vanaf 7 personen serveren wij uitsluitend één van onze menu's.