Warme gerechten

Holsteiner bavette & Little gem

gebraden runderbavette │ steak tartaar │ gegrilde little gem │ tuinboon │ “triple fried” aardappel │ Parmezaanse kaas │ zuring │ kervel │ Bearnaisesaus
34

Tarbot & Bloemkool

gebakken tarbotfilet │ gerookte schelvis │ bloemkool │ koolrabi │ brandade │ miso │ citroengras
36

Schol & Champignon

langzaam gegaarde scholfilet │ kaviaar │ champignon │ knolselderij │ bleekselderij │ kervel
34



 

LUNCHMENU

2-gangen menu; inclusief koffie of thee Zuyd 31
3-gangen menu; met tussengerecht of dessert 43 / 39

Wij serveren onze menu’s alleen wanneer alle tafelgenoten hier aan deelnemen.
Gaat uw voorkeur uit naar kaas i.p.v. dessert? Dan berekenen wij een supplement van € 4,50 p.p. 
Voor gezelschappen vanaf 7 personen serveren wij uitsluitend één van onze menu's.