Diner

VERRASSINGSMENU'S  

Uiteraard houden we bij deze verrassingsmenu's rekening met de op voorhand, bij reservering, doorgegeven (di)eetwensen en/of allergieën.

4*-gangen menu 70 wijnarrangement 32 ½ glas wijnarrangement 17,50
5-gangen menu 80 wijnarrangement 40 ½ glas wijnarrangement 21,50
6**-gangen menu 90 wijnarrangement 48 ½ glas wijnarrangement 25,50
7***-gangen menu 100 wijnarrangement 56 ½ glas wijnarrangement 29,50

* alleen op dinsdag, woensdag en donderdag
**incl. kaasgerecht
***incl. eendenlever & kaasgerecht

○ Gaat uw voorkeur uit naar een kaasassortiment of kaasgerecht i.p.v. het dessert? Dan berekenen wij een supplement van € 8,50 p.p.
○ Wij serveren geen veganistische gerechten, maar kunnen wel aan uw vegetarische wens voldoen. Daarnaast kunnen wij helaas niet tegemoet komen aan de wens om geen ui, peper, zout, knoflook, azijn of ei te verwerken in onze gerechten. Het gebruik van deze ingrediënten is essentieel in onze recepturen.
○ Last minute verzoeken betreft (di)eetwensen en/of allergieën kunnen een prijswijziging met zich meebrengen. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

SPECIALS

Om het menu uit te breiden of in plaats van een gang in het verrassingsmenu te kiezen (= suppl.)


Oesterproeverij
 
2 x 3 verschillende naturel oesters │ Balinese vinaigrette
23,50

Oesterproeverij Deluxe - 2 x 3 opgemaakte oesters;
○ salade van prei en sjalot - zeekraal - haringkaviaar - kervel - beurre blanc van verjus - zeewier
○ kokos ceviche - Thaise basilicum - Singapore chili - mais
○ runderham - bieslook - aardappelkaantjes - saus mousseline met merg en oestersaus
29,50

Jamon Iberico Bellota 
de exclusieve Spaanse ham │ 75 gram
19,50

Langoustine
geplette en gebakken langoustine │ Chorizo │ haringkaviaar │ little gem │ jalapeño │ yuzu │ bergamot
29 / 19 (suppl.)

Kreeft
gegaarde kreeft en salade van kreeft │ tomaat │ zilverui │ bleekselderij │ basilicum │ gnocchi │ bisque
29 / 19 (suppl.)

Eendenlever
gebakken eendenlever │ Brussels wafeltje │ kers │ biet │ mosterdzaad
27 / 17 (suppl.)

Kaasassortiment 
diverse Nederlandse kazen │ Zuydvruchtencompote │ brood
12 (4 st.) / 18 (6 st.) / 8,50 (suppl.)

Kaasgerecht - 2 kleine bereidingen van kaas met garnituur 
○ crème brûlée van Fiore - honingtomaat - honing - tijm - walnoot
○ Bunkerblos - babka met Guinness bier - pistache - abrikoos - nectarine
17 / 8,50 (suppl.)