Kerstmenu

Nieuwsbericht dd. 17-11-2020

Vandaag is uit de persconferentie gebleken dat het kabinet nog geen uitspraken over de mogelijke heropening van de (ho)reca kan en wil doen.

Ondanks dat we nog maar halverwege november zijn, is dit voor ons een onpraktisch gegeven. We staan nu voor een t-splitsing; ofwel we mogen kort voor òf met Kerst open en dan met waarschijnlijk ongezellige randvoorwaarden. Òf de heropening van de horeca wordt ruim over Oud & Nieuw getild. Maar als het hoge woord pas half december wordt uitgesproken, dan is de tijd voor een goede voorbereiding te kort om een perfect kerstdiner en een mooie beleving te verzorgen. De enige echte zekerheid die we wel hebben, is dat we sowieso mogen blijven bezorgen en laten afhalen. Ofwel dat we Zuyd voor Thuys kunnen blijven inzetten.

Die animo voor het Zuyd voor Thuys Kerstmenu is gelukkig al zo groot dat we er voor hebben gekozen om dit met volle focus en alle aandacht te gaan verzorgen. We kiezen in deze dus voor zekerheid in plaats van onzekerheid en nemen met pijn in ons hart zelf de beslissing om december gesloten te blijven en om de komende Kerstdagen geen diner in ons restaurant zelf te verzorgen. Uiteraard kunt u dus wel het Zuyd voor Thuys Kerstmenu bestellen, dan bent u ook zeker van een culinaire beleving thuis!

Ons motto blijft namelijk “als we iets doen, doen we het goed!” We realiseren ons dat dit voor u niet hetgeen is waar u op heeft gehoopt, maar wij hopen dat u ons in deze beslissing ook zal steunen. We willen graag voor ons team en voor onze gasten duidelijkheid en richting geven.

De reserveringsagenda voor 2021 is vandaag in huis gehaald, 2020 zullen we nooit meer vergeten, maar we kijken graag vol goede moed en goede zin vooruit! We bruisen van de ideeën voor 2021 met ons Restaurant Zuyd en zodra het kan, plannen we een verlaat kerstdiner, 25-12-2020 of 26-12-2020 zijn tenslotte slechts getallen...

Ps. We zullen de komende dagen persoonlijk contact opnemen met onze trouwe gasten die reeds gereserveerd hebben voor de kerst.