Zuyd voor Thuys

Paasbox 2024

Vier Pasen op zijn 'paasbest' met onze Paasbox; goedgevuld met sharing dishes die u in een handomdraai op tafel kunt zetten voor de Paasbrunch of de uitgebreide borrel. Uiteraard mag een heerlijke fles voorjaarswijn daarbij niet ontbreken!

INHOUD VAN DE BOX:
Flammkuchen met Guanciale, crème van paddenstoel en Jamon Reserva / meatloaf met ei / Yakitori van kippendij met mayonaise van gember / voorjaarssalade met krieltjes, tonijn en Hollandse garnaal / quiche met gerookte zalm, mayonaise van crème fraîche en pesto van munt & pistache / 2 soorten kazen met krentenbolletje, noten en Zuydvruchtencompote / carrotcake met luchtige ganache en gesuikerde pecan / babka met saus van vanille / fles witte voorjaarswijn

Gezien de grote diversiteit aan ingrediënten en bereidingen kunnen we helaas geen rekening houden met (di)eetwensen en/of allergieën.

€ 99,- per 2 personen

OPTIONEEL:

De Paasbox is naar wens nog aan te vullen met Zuydkroepoek, zuurdesembrood, oesterproeverij, Jamon Iberico Bellota of een assortiment aan kazen.

A. Zuydkroepoek met dip
€ 4,50
B. Zuurdesembol met smeersels
€ 5,50
C. Oesterproeverij (6 st.) – met Balinese vinaigrette en een oestermes 
€ 21,50
D. Jamon Iberico Bellota – 75 gram
€ 19,50
E. Kaasplateau (5 st.) – Zuydvruchtencompote
€ 18,-

HOE TE BESTELLEN:
Tot uiterlijk woensdag 27 maart 12:00 uur in de middag kunt u uw bestelling voor de Paasbox doorgeven. Dat kan per e-mail via culinair@restaurantzuyd.nl

Het is handig om dit overzichtje te kopiëren bij het plaatsen van de bestelling:

Naam:
Mobiele telefoonnummer:
Gewenste box(en):    x Paasbox à € 99,-
Datum van afhalen: zondag 31 maart '24 tussen 9:00 en 10:00 uur.
Eventuele opties:

AFHALEN:
Op zondag 31 maart as. tussen 9:00 - 10:00 uur kunt u uw bestelling komen afhalen bij ons restaurant aan de Ginnekenweg 35 te Breda. Bezorgen is helaas niet mogelijk. 

HOE TE BETALEN:
Na ontvangst van uw e-mail ontvangt u van ons de bevestiging per e-mail en een betaalverzoek per sms. We vragen u vriendelijk deze binnen 5 werkdagen te voldoen.