Nieuws

Culinaire Thuys-agenda 

Tja, leuker kunnen wij de lockdown ook niet maken, maar we kunnen hem wel lekkerder maken! We hebben de komende weken naast onze reguliere ZUYD VOOR THUYS menu's volop speciale menu's, boxen en samenwerkingen op de Thuys-agenda staan. Scroll snel verder naar beneden! 

 

 

Let's think INside the box! 

Naast onze reguliere Zuyd voor Thuys menu's gaan we vanaf het weekend van 20 februari as., drie weekenden op een rij een heerlijke en luxe box met lekkers verzorgen. Diverse warme en koude bereidingen om samen te delen. Met een korte en makkelijke handeling op tafel te zetten, zoals u wellicht kent van Zuyd voor Thuys. Drie weekenden op een rij dus een totaal verschillende invulling, maar wel met de kwaliteit zoals u deze van ons kent! Bestel snel, dan heeft u alvast iets om naar uit te kijken! 😉


LOBSTER-BOX
• beschikbaar: zaterdag 20 februari of zondag 21 februari
• inhoud: 4 x ½ kreeft; pittige kreeftsalade, Singapore style, Italian style, bisque, lobsterroll, aardappelwedges, gegrilde little gem salade.
• prijs: € 89,50 per 2 personen
• afhalen: zaterdag 20 of zondag 21 febr. tussen 13:00 - 14:00 u
• bestellen: uiterlijk vóór donderdag 18 febr. 23:00 u

TEX MEX-BOX
• beschikbaar: zaterdag 27 februari of zondag 28 februari
• inhoud: 4 tortilla-variaties; "Al Pastor", chili con carne, pulled pork, visroulleaux. Ceviche, nacho's met dip, churros met hazelnoot/chocolade crème.
• prijs: € 75,- per 2 personen
• afhalen: zaterdag 27 of zondag 28 febr. tussen 13:00 - 14:00 u
• bestellen: uiterlijk vóór donderdag 25 febr. 23:00 u

ASIAN STREETFOOD-BOX
• beschikbaar: zaterdag 6 maart of zondag 7 maart
• inhoud: loempia en pittige pindasaus, Bánh Mì met buikspek, steamed bun met Pekingeend, Japanse teriyaki gehaktballetjes, Gado Gado salade, kroepoek, spicy noodles, Aloo Tikki (Indiaas aardappelkoekje), Singapore chilisaus en atjar ketimun.
• prijs: € 75,- per 2 personen
• afhalen: zaterdag 6 of zondag 7 maart tussen 13:00 - 14:00 u
• bestellen: uiterlijk vóór donderdag 4 maart 23:00 u

Gezien de diversiteit aan bereidingen kunnen we helaas geen rekening houden met dieetwensen en/of allergieën.


HOE TE BESTELLEN:
We ontvangen uw bestelling graag per e-mail, het is handig om dit overzichtje te kopiëren bij het plaatsen van de bestelling;
Naam:
Mobiele telefoonnummer:
Gewenste box:
Datum van afhalen:
zaterdag of zondag tussen 13:00 – 14:00 uur
(geef uw keuze s.v.p. door)

AFHALEN:
Op zaterdag of zondag (afhankelijk van uw reeds vooraf doorgegeven keuze) tussen 13:00 - 14:00 uur kunt u uw bestelde box komen afhalen bij ons restaurant aan de Ginnekenweg 35 te Breda. We vernemen graag uw keuze van de afhaaldag bij de bestelling.

HOE TE BETALEN:
Na ontvangst van uw e-mail ontvangt u van ons de bevestiging per e-mail en een betaalverzoek per sms. We vragen u vriendelijk deze per ommegaande te voldoen.

 

 

Uijt Zuyd Provence - 6 gangen menu 

Samen met Restaurant Uijttewaal en Restaurant Salon de Provence hebben we de handen ineen geslagen en een uniek luxe 6-gangen diner voor u samengesteld. Geniet thuis van de creaties van de 3 chefs in één menu, begeleid met champagne en bijpassende wijnen. Op één avond gaat u dus thuis uit eten bij 3 top-restaurants uit Breda!


Bestellen kan tot uiterlijk 10 maart 10:00 uur telefonisch of bij voorkeur per e-mail bij één van de deelnemende restaurants. Het afhalen van het complete menu is op vrijdag 12 maart of zaterdag 13 maart tussen 15:00 en 18:00 uur bij Restaurant Uijttewaal aan de Ulvenhoutselaan 96 te Breda.

Het 6-gangen menu kost € 120,- per persoon en is inclusief een drietal amuses en friandises, champagne en bijpassende wijnen. Alle gerechten zullen koud worden geleverd, maar uiteraard voorzien van een instructie hoe het thuis verder klaar te maken en hoe de borden te dressen. 

We kijken uit naar uw bestelling, ook namens Restaurant Uijttewaal en Restaurant Salon de Provence!

 

 

Bavel borrelt met zijn culinaire vrienden - 14 maart

Om de lente van 2021 met een maximale dosis zonnestralen en sportiviteit af te trappen organiseert Restaurant Van Ouds uit Bavel op zondag 14 maart van 11:00 tot 14:00 uur een culinaire fietsroute.


Een unieke kans om voor slechts € 35,- per persoon bij 5 geweldige, door een prachtige fietsroute aan elkaar verbonden, toprestaurants een overheerlijk borrelgerecht en bijpassend drankje op te halen voor in uw persoonlijke borrelbox. 

Klik hier voor alle informatie en de mogelijkheid tot inschrijving!